Corona-update Dolphiq

Vanwege het Coronavirus hebben we besloten een aantal maatregelen te nemen. De belangrijkste hiervan is dat we gedeeltelijk thuiswerken. Je leest er meer over in dit artikel...

Wat is er aan de hand?

Het zal niemand ontgaan zijn dat het corona virus Nnog altijd niet voorbij is. Omdat we in onze branche gelukkig niet gebonden zijn aan een lokatie, hebben we als Dolphiq een aantal maatregelen genomen.

Welke maatregelen nemen we?

De belangrijkste maatregel is dat we gedeeltelijk thuiswerken. Dit doen we om verspreiding van het virus te voorkomen, zodat werknemers niet met het OV naar kantoor hoeven te komen en bovenal... om er voor te zorgen dat iedereen gezond blijft. Via dit blog-artikel en onze social media kanalen houden we je op de hoogte van verdere maatregelen.

Voor onze klanten betekent dit...

Uiteraard zullen we er voor zorgen dat je hier als opdrachtgever zo min mogelijk van gaat merken. De belangrijkste gevolgen zijn:

  • Mogelijk zijn we telefonisch minder goed bereikbaar
  • Aanvragen kunnen zoals gebruikelijk naar service@dolphiq.nl worden gestuurd

Vragen?

Heb je vragen n.a.v. dit bericht, dan vragen we je contact op te nemen via onze contact-pagina. Voor informatie over het Coronavirus, verwijzen we je naar het RIVM.

Vragen of opmerkingen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag...
Loading page...