ISO 27001

Dolphiq is officieel ISO 27001 gecertificeerd! ISO 27001 is de standaard voor informatiebeveiliging van zowel online als 'fysieke' informatie. De norm beschrijft de beveiligingsmaatregelen die je als organisatie zou moeten hanteren om veilig en zorgvuldig om te gaan met informatie.

Safety first!

Volgens de ISO-norm dien je gepaste veiligheidsmaatregelen te nemen voor de beveiliging van informatie. Dit heeft betrekking op o.a. de inrichting van onze bedrijfsprocessen, beveiliging van de webapplicaties die we maken, toegangsrechten, maar ook de veiligheid van ons kantoorpand en de soft- en hardware die we gebruiken. Als organisatie kom je in aanmerking voor het ISO 27001 certificaat wanneer de informatiebeveiliging in orde is. Je kunt er dus vanuit gaan dat we bij Dolphiq verantwoord en veilig met jouw gegevens omgaan!

"Je kunt er vanuit gaan dat we verantwoord en veilig met jouw gegevens omgaan"

– Milas Hietkamp, COO

Wat betekent dit in de praktijk?

In de praktijk zal je als opdrachtgever of relatie van Dolphiq niet veel merken van de ISO-certificering. Buiten het feit dat we hier erg trots op zijn - en dat ook uitdragen - zal je hier slechts beperkt mee te maken krijgen. Achter de schermen zijn we hier wel actief mee bezig.

Zo slaan we bepaalde informatie versleuteld op in de database, zorgen we dat onze applicaties aan hoge veiligheidseisen voldoen en versturen we gevoelige informatie (wachtwoorden, persoonsgegevens) niet zomaar per mail. Daarnaast mag je van ons verwachten dat wij je pro-actief adviseren over veiligheid en het up to date houden van je applicaties.

Vragen over onze ISO-certificering?

Heb je vragen over de ISO 27001 certificering en wat dit voor jouw bedrijf betekent? Laat het ons dan weten. We vertellen je er graag meer over!

Vragen of opmerkingen?

Neem contact met ons op, we helpen je graag...
Loading page...