Vak·man

{ de; m; meervoud: vakmannen }

Iemand die zijn vak grondig kent en hoogwaardige producten oplevert

Wat doen de mannen (en vrouwen) van Dolphiq?

Vakmensen... ze zijn er ook in het digitale tijdperk! Dolphiq heeft al ruim 16 jaar ervaring met (web-)ontwikkeling en bestaat uit een team van creatieve designers, ervaren ontwikkelaars en gedreven tekstschrijvers. Samen werken zij aan de creatie, realisatie en optimalisatie van online toepassingen.
 • Webontwikkeling

  Een website van Dolphiq is uniek en heeft de uitstraling die bij je bedrijf past. We zorgen er voor dat je website aantrekkelijk is, goed scoort in de zoekmachine en te beheren is met ons eenvoudige CMS.
 • Software op maat

  We ontwikkelen software op maat zodat het doet wat jij wilt, hoe je het wilt. Onze SaaS-oplossingen 'in de cloud' zijn een passende oplossing voor elk vraagstuk.
 • Database ontwikkeling

  Een complexe database ontwikkelen, daar zijn we gek op bij Dolphiq! Of het nu gaat om het inzichtelijk maken van data of het maken van een koppeling met een extern systeem. Wij maken een database oplossing op maat.
 • Activatie websites

  We maken activatie websites die je promotiecampagne ondersteunen. Met een compleet ordersysteem, de activatie van actiecodes of integratie met social media. Wij realiseren het voor je.
 • Apps

  Onze ontwikkelaars maken mobiele apps die geschikt voor iOS, Android en Windows. Met een functionele, handige app nemen jouw klanten je overal mee naar toe.
 • Optimalisatie

  Google AdWords, social media en SEO helpen je om online succes te behalen. Of je nu een product wilt verkopen of je naamsbekendheid wilt vergroten, wij zetten de campagne voor je op.

Voorbeelden uit de praktijk

We kunnen natuurlijk wel vertellen wat we maken, maar we laten het je liever zien met een aantal voorbeelden uit de praktijk:

Tools of the trade

Het begint met goed gereedschap. Geldt voor de timmerman, chirurg en voor de vakmannen van Dolphiq. Wij timmeren aan de weg met chirurgische precisie

Laravel

PHP framework dat wordt gebruikt om structuur aan te brengen in de code van webapplicaties

AngularJS

AngularJS is een Javascript-framework, ontwikkeld door Google, dat helpt om webapplicaties te bouwen

HTML5

HyperText Markup Language 5 is de nieuwste, afgewerkte versie van de programmeertaal HTML

Javascript

JavaScript is een veelgebruikte scripttaal om webpagina's interactief te maken en webapplicaties te ontwikkelen.

CSS3

Met Cascading Style Sheets kun je de vormgeving van webpagina's loskoppelen van hun inhoud en centraal vastleggen.

Coffee

Koffie is een warm genuttigde drank die onder andere het oppeppende middel cafeïne bevat.

Dolphiq is Google Partner
Loading page...