Mobiele app ontwikkeling

Het grote aantal smartphones en tablets in Nederland maakt het ontwikkelen van een app interessant voor bedrijven. Met een app op de smartphone of tablet van je doelgroep neemt je klant je overal mee naartoe. Zo kunnen mensen altijd en overal een bepaalde handeling verrichten, het laatste nieuws lezen, of gewoon in contact komen met jouw organisatie. Is een app iets voor jou organisatie? We denken graag met je mee!

Het idee

Een goede app is een verrijking van je online strategie. Afhankelijk van de wensen en de voorwaarden waaraan de app moet voldoen, ontwikkelen we de app die jouw organisatie verder helpt.

De aanpak

We bespreken hoe de app er uit komt te zien, welke functionaliteiten gewenst zijn en voor welke apparaten deze geschikt moet zijn. Gedurende het hele proces houden we korte lijnen, zodat het eindresultaat aan de verwachtingen voldoet

Het resultaat

De app is beschikbaar voor toestellen die zijn uitgerust met Android, iOS en/of Windows en kan direct worden ingezet. Je klanten kunnen de app downloaden in de App Store, Google Play Store en Windows Store en nemen je overal mee naar toe!

Voorbeelden uit de praktijk

We kunnen natuurlijk wel vertellen wat we maken, maar we laten het je liever zien met een aantal voorbeelden uit de praktijk:

Alzheimer Assistent

Dolphiq ontwikkelde een app die hulp biedt aan mantelzorgers die iemand met dementie verzorgen

TimeButler

Volledig geautomatiseerde urenregistratie systeem voor de flexibele werktijden van de medewerkers!

SKJ

DQ voegde een aantal bestaande registers samen en ontwikkelde een database op maat voor SKJ

Vragen over mobile app ontwikkeling?

Neem vrijblijvend contact met ons op...
Loading page...