Database Ontwikkeling

Een complexe database ontwikkelen, daar zijn we gek op bij Dolphiq! Door de jaren heen hebben we veel ervaring opgedaan met de meest uiteenlopende projecten waarbij database ontwikkeling een grote rol speelde. Of het nu gaat om het opslaan, analyseren, doorzoekbaar of inzichtelijk maken van data of het maken van een koppeling met een extern systeem... We denken met je mee en leveren een database oplossing op maat.

Het idee

Met het ontwikkelen van een database zorgen we er voor dat je altijd beschikt over de juiste data om beslissingen te kunnen nemen. Afhankelijk van de aanwezige systemen in jouw organisatie en je specifieke wensen ontwikkelen we een database oplossing op maat.

De aanpak

Met systemen als MySQL, MS SQL, SQL, Sybase en ODBC ontwikkelen wij webapps en een GUI (Grafische User Interface). De aansturing van de database gebeurt online met behulp van onder andere de codes PHP en ASP. Voor Windows op-maat-software maken wij gebruik van Delphi of .Net

Het resultaat

Met een database oplossing op maat heb je als eindgebruiker altijd inzicht in de data via een GUI. Data worden overzichtelijk weergegeven zodat je optimale efficiëntie kunt realiseren. We zorgen ervoor dat de database goed samenwerkt met de systemen die al in je organisatie aanwezig zijn. 

Voorbeelden uit de praktijk

We kunnen natuurlijk wel vertellen wat we maken, maar we laten het je liever zien met een aantal voorbeelden uit de praktijk:

Hemingway-PG

We ontwikkelden een CRM-systeem op maat waarmee Hemingway PG haar opleidingen kan beheren.

SKJ

DQ voegde een aantal bestaande registers samen en ontwikkelde een database op maat voor SKJ

Offertes automatiseren

We hebben het offertetraject geautomatiseerd, waarmee een flinke tijdsbesparing is gerealiseerd

Lindenhaeghe CRM

Dolphiq ontwikkelde een CRM-systeem op maat met uitgebreide functionaliteiten, gekoppeld aan een database met de gegevens van alle cursisten.

Vragen over database ontwikkeling?

Wil je meer weten over onze database oplossingen? Neem vrijblijvend contact op...
Loading page...