SEO, Google Ads en Social Media optimalisatie

Je kunt je producten en diensten online op verschillende manieren onder de aandacht brengen. Wij helpen je bij het kiezen van de juiste strategie en kunnen je helpen een doeltreffende campagne op te zetten. Of het nou gaat om zoekmachine optimalisatie (SEO), Google Ads of om social media.

SEO

Als je een website hebt, wil je natuurlijk dat deze ook gevonden wordt door de zoekmachines. Met SEO (Search Engine Optimization) zorgen we er voor dat je website hoger komt in de zoekresultaten

Google Ads

Google Ads geeft je de gelegenheid om helemaal bovenaan de zoekresultaten te komen. Dolphiq is gecertificeerd Google Partner en helpt je graag bij het opzetten van een campagne.

Social Media

Het inzetten van social media is een goede manier om mensen aan je bedrijf te binden. Je kunt er content delen, informeren, inspireren en laten zien hoe het er 'achter de schermen' aan toe gaat. Onze specialisten gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden!

Voorbeelden uit de praktijk

We kunnen natuurlijk wel vertellen wat we maken, maar we laten het je liever zien met een aantal voorbeelden uit de praktijk:

De Oerbron

SEO-campagne uitvoeren om er voor te zorgen dat de website beter naar voren komt in de zoekmachines.

Eigenwijn

Opzetten, monitoren en optimaliseren van een AdWords campagne met de focus op de laatste maanden van het jaar

Vragen over optimalisatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op...
Loading page...