Da·ta·base

{ de; m; georganiseerde informatie }

Digitaal archief waar informatie verzameld, opgeslagen en geraadpleegd kan worden

Database ontwikkeling

Een complexe database ontwikkelen, daar zijn we gek op bij Dolphiq! Door de jaren heen hebben we veel ervaring opgedaan met de meest uiteenlopende projecten waarbij database ontwikkeling een grote rol speelden. Of het nu gaat om het opslaan, analyseren, doorzoekbaar of inzichtelijk maken van data of het maken van een koppeling met een extern systeem... We denken met je mee en leveren een database oplossing op maat.
  • Idee

    Met het ontwikkelen van een database zorgen we er voor dat je altijd beschikt over de juiste data om beslissingen te kunnen nemen. Afhankelijk van de aanwezige systemen in jouw organisatie en je specifieke wensen ontwikkelen we een database oplossing op maat.

  • Aanpak

    Met systemen als MySQL, MS SQL, SQL, Sybase en ODBC ontwikkelen wij webapps en een GUI (Grafische User Interface). De aansturing van de database gebeurt online met behulp van onder andere de codes PHP en ASP. Voor Windows op-maat-software maken wij gebruik van Delphi of .Net
  • Resultaat

    Met een database oplossing op maat heb je als eindgebruiker altijd inzicht in de data via een GUI. Data worden overzichtelijk weergegeven zodat je optimale efficiëntie kunt realiseren. We zorgen ervoor dat de database goed samenwerkt met de systemen die al in je organisatie aanwezig zijn. 

Georganiseerde data

Een overzichtelijke database = optimale efficiëntie

Voorbeelden uit de praktijk

De afgelopen jaren hebben we aan de meest uiteenlopende database projecten mogen werken. Van het ontwikkelen van een compleet custom-made CRM tot het maken van een koppeling tussen twee complexe systemen, we gaan elke uitdaging aan. Zo hebben we de software voor een intelligente kluis ontwikkeld, een aantal bestaande registers samengevoegd tot één overzichtelijke database en maakten we een volledig geautomatiseerd urenregistratiesysteem. Hieronder vind je een aantal van de database ontwikkeling projecten waar we trots op zijn:

Meer weten over database ontwikkeling?

Neem contact op, kom langs voor een [ kop koffie ] [ thee ] [ water ] [ wijn ] * doorhalen wat niet van toepassing is
Verstuur formulier
Loading page...