Webontwikkeling

Webontwikkeling bij Dolphiq betekent niet alleen dat een webapplicatie of website functioneel is, maar ook dat deze eenvoudig te gebruiken is. We zijn gespecialiseerd in webontwikkeling op maat, zodat we de applicatie zó bouwen zodat deze direct toe te passen is binnen jouw organisatie. Een koppeling met bijvoorbeeld een website, database of factureringssysteem, kan uiteraard gerealiseerd worden.

Het idee

We vinden het niet alleen belangrijk dat een webapplicatie functioneert, maar ook dat deze goed te implementeren is. Daarom ontwikkelen we websites en andere online applicaties op maat. Zo zorgen we ervoor dat we samen een unieke webapplicatie maken met alle functionaliteiten die je nodig hebt!

De aanpak

Als klant word je vanaf het begin betrokken bij het ontwerp proces, in sommige gevallen zelfs als product owner binnen de scrum methodiek. We vinden het namelijk niet alleen belangrijk dat jouw webapplicatie functioneert zoals afgesproken, we hechten ook waarde aan een prettige en duurzame samenwerking.

Het resultaat

Samen ontwikkelen we een webapp die aan de wensen van zowel jouw organisatie als van de eindgebruiker voldoet. Onze webbapplicaties zijn responsive, snel, gebruiksvriendelijk en eenvoudig zelf te beheren middels een handige back-office of Content Management Systeem (CMS).

Voorbeelden uit de praktijk

We kunnen natuurlijk wel vertellen wat we maken, maar we laten het je liever zien met een aantal voorbeelden:

Bose Aviation

In opdracht van Bose is een website ontwikkeld voor piloten en officiële dealers/resellers van Bose.

ME+U

In samenwerking met Me+U hebben we een online tool ontwikkeld en een backoffice om de tool te kunnen beheren

Hemingway-PG

We ontwikkelden een CRM-systeem op maat waarmee Hemingway PG haar opleidingen kan beheren.

ConTendR

Voor ConTendR ontwikkelden we een systeem dat opdrachtgevers matcht aan content specialisten.

Vragen over webontwikkeling?

Neem contact met ons op, we bijten niet...
Loading page...